FAAPRÍTÓ GÉPEK
FAAPRÍTÓ GÉPEK
TÜZIFAKÉSZÍTŐ AUTOMATÁK
TÜZIFAKÉSZÍTŐ AUTOMATÁK
RÖNKHASÍTÓ GÉPEK
RÖNKHASÍTÓ GÉPEK
BRIKETTÁLÓ GÉPEK
BRIKETTÁLÓ GÉPEK
KAZÁNOK
KAZÁNOK
KOMPOSZTÁLÓ GÉPEK
KOMPOSZTÁLÓ GÉPEK
ARGO KÉTÉLTŰ TEREPJÁRÓK
ARGO KÉTÉLTŰ TEREPJÁRÓK
PELLETÁLÓK
PELLETÁLÓK

Scandik ST 10 D kiközelítő kocsi SC 72 pro daruval. Scandik ST 10 D kiközelítő kocsi SC 72 pro daruval Scandik ST 10 D kiközelítő kocsi SC 72 pro daruval.

Hakki Pilke tűzifakészítő gépek

A fafeldolgozó gépek gyártásával több évtizede foglalkozó Maaselän Kone Oy finn cég és az Erdőgépker Kft. közötti megállapodás értelmében cégünk megkezdte a Hakki Pilke márkanéven közismert tűzifagyártó gépcsalád magyarországi forgalmazását valamint az ezen tűzifa készítő gépekhez kapcsolódó vevőszolgálati munkálatokat. A Hakki Pilke tűzifa előállító gépek között az otthoni, házi használatra alkalmas egyszerű, alacsony árfekvésű fűrészelő-daraboló berendezés ugyanúgy megtalálható, mint a nagyteljesítményű, profi célokra használatos tízmilliós értékű tűzifagyártó automata.
Kérjük, tekintse meg a Hakki Pilke tűzifagyártó berendezések teljes választékát és főbb jellemzőit itt », vagy ismerje meg a Hakki Pilke magyar nyelvű honlapján ezen innovatív termékek részletes adatait, működését: www.hakkipilke.hu

Thor rönkhasítók, tűzifakészítő gépek

Hidraulikus rönkhasító gépeink, tűzifahasító gépeink, körfűrészeink, motoros csörlőink valamint erdészeti és mezőgazdasági célokra alkalmas szállítószalagaink választéka tovább bővült az olasz THOR cég teljes profiljával! A Magyarországon elsősorban a kiváló minőségű, robosztus hasítógépeiről ismert családi tulajdonú cég már közel 40 éve gyártja professzionális rönkhasítóit, tűzifakészítő gépeit, melynek választékát folyamatosan bővíti. Tekintse meg a Thor hasító gépeinek termékpalettáját », valamint újdonságait, a Magika Universal típusú kombinált tűzifa készítő berendezést » vagy egyedülálló hordozható motoros csörlőit »

A Tisza-tónál már használják az ARGO kétéltű terepjárót

ARGO kétéltű terepjáró - Tisza-tóAz ARGO kétéltű terepjárót turisztikai célokra állították szolgálatba a Tisza-tónál. Az üzemeltető célja, hogy alacsony vízállásnál is be lehessen járni a tavat. A kanadai gyártmányú, 750 köbcentis motorral meghajtott terepjáró a vízen is tud úszni, így a jármű vízügyi feladatok ellátására éppúgy alkalmas, mint mentésre. Ingoványos talajon és meredek emelkedőn is biztosan halad, a vízbenpedig csónakként órákon át használható. ARGO kétéltű terepjáró - Tisza-tóA hatszemélyes járműhöz egy szintén hatszemélyes utánfutó csatlakoztatható.A terepjárót, Posztós Gabriella cégvezetőelmondása szerint a tározótó és környéke nehezen megközelíthető területein alkalmazzák majd, így a turisták még közelebbről csodálhatják meg a hely természeti szépségeit. Szükség esetén felajánlják majd a katasztrófavédelmi és a vízügyi veszélyhelyzetek elhárítására.