FAAPRÍTÓ GÉPEK
FAAPRÍTÓ GÉPEK
TÜZIFAKÉSZÍTŐ AUTOMATÁK
TÜZIFAKÉSZÍTŐ AUTOMATÁK
RÖNKHASÍTÓ GÉPEK
RÖNKHASÍTÓ GÉPEK
BRIKETTÁLÓ GÉPEK
BRIKETTÁLÓ GÉPEK
KOMPOSZTÁLÓ GÉPEK
KOMPOSZTÁLÓ GÉPEK
ARGO KÉTÉLTŰ TEREPJÁRÓK
ARGO KÉTÉLTŰ TEREPJÁRÓK
PELLETÁLÓK
PELLETÁLÓK

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Erdőgépker Kft. - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Scandik ST 10 D kiközelítő kocsi SC 72 pro daruval. Scandik ST 10 D kiközelítő kocsi SC 72 pro daruval Scandik ST 10 D kiközelítő kocsi SC 72 pro daruval.

Hakki Pilke tűzifakészítő gépek

A fafeldolgozó gépek gyártásával több évtizede foglalkozó Maaselän Kone Oy finn cég és az Erdőgépker Kft. közötti megállapodás értelmében cégünk megkezdte a Hakki Pilke márkanéven közismert tűzifagyártó gépcsalád magyarországi forgalmazását valamint az ezen tűzifa készítő gépekhez kapcsolódó vevőszolgálati munkálatokat. A Hakki Pilke tűzifa előállító gépek között az otthoni, házi használatra alkalmas egyszerű, alacsony árfekvésű fűrészelő-daraboló berendezés ugyanúgy megtalálható, mint a nagyteljesítményű, profi célokra használatos tízmilliós értékű tűzifagyártó automata.
Kérjük, tekintse meg a Hakki Pilke tűzifagyártó berendezések teljes választékát és főbb jellemzőit itt », vagy ismerje meg a Hakki Pilke magyar nyelvű honlapján ezen innovatív termékek részletes adatait, működését: www.hakkipilke.hu

Thor rönkhasítók, tűzifakészítő gépek

Hidraulikus rönkhasító gépeink, tűzifahasító gépeink, körfűrészeink, motoros csörlőink valamint erdészeti és mezőgazdasági célokra alkalmas szállítószalagaink választéka tovább bővült az olasz THOR cég teljes profiljával! A Magyarországon elsősorban a kiváló minőségű, robosztus hasítógépeiről ismert családi tulajdonú cég már közel 40 éve gyártja professzionális rönkhasítóit, tűzifakészítő gépeit, melynek választékát folyamatosan bővíti. Tekintse meg a Thor hasító gépeinek termékpalettáját », valamint újdonságait, a Magika Universal típusú kombinált tűzifa készítő berendezést » vagy egyedülálló hordozható motoros csörlőit »

A Tisza-tónál már használják az ARGO kétéltű terepjárót

ARGO kétéltű terepjáró - Tisza-tóAz ARGO kétéltű terepjárót turisztikai célokra állították szolgálatba a Tisza-tónál. Az üzemeltető célja, hogy alacsony vízállásnál is be lehessen járni a tavat. A kanadai gyártmányú, 750 köbcentis motorral meghajtott terepjáró a vízen is tud úszni, így a jármű vízügyi feladatok ellátására éppúgy alkalmas, mint mentésre. Ingoványos talajon és meredek emelkedőn is biztosan halad, a vízbenpedig csónakként órákon át használható. ARGO kétéltű terepjáró - Tisza-tóA hatszemélyes járműhöz egy szintén hatszemélyes utánfutó csatlakoztatható.A terepjárót, Posztós Gabriella cégvezetőelmondása szerint a tározótó és környéke nehezen megközelíthető területein alkalmazzák majd, így a turisták még közelebbről csodálhatják meg a hely természeti szépségeit. Szükség esetén felajánlják majd a katasztrófavédelmi és a vízügyi veszélyhelyzetek elhárítására.