3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (2 Votes)
HÍREK - AKCIÓK - 3.5 out of 5 based on 2 votes

 

A Hakki Pilke Easy 38 és a Hakkilift 371 jelentős megtakarítást jelent a telephelynek!

Az Edőgépker Kft. 2015 decemberében üzembe helyezett egy Hakki Pilke Easy 38 tűzifa automatát és egy Hakkilift 371 rönkasztalt Csongrád megyében. A gép egy olyan telephelyen fog üzemelni, ahol a jól átgondolt tervezés, gépesítés eredményeként egy fő fogja tudni ellátni az összes feladatot. Ezzel jelenős bérköltséget spórol meg az üzemeltető cég.

 

Agro terepjárók az Eon Magyarországnál.

Az Erdőgépker Kft. három darab új Argo 8x8 750HDi kétéltű terepjárót vízen is lebegő utánfutóval adott át az EON Hungária Zrt régiós telephelyinek. A terepjárók speciális felszerelést kaptak, kimondottan a vevő igényeihez igazítva. Reményeink szerint nagy segítséget nyújtanak majd a nehéz terepen való munkában. Az első bevetésről és az átadásról készült képeket, videókat lejjebb tekinthetik meg.

http://www.kanizsatv.hu/hirek/15475/felkeszulten-a-telre/
http://zaol.hu/hirek/keteltu-a-mocsarban-a-szolgaltato-a-szelsoseges-idojarasra-keszult-fel-1734327

 

Hakki Pilke Easy 37 Dunántúlon.

Az Erdőgépker Kft 2015 októberében egy Hakki pilke Easy 37 típusú, elektromos meghajtású tűzifakészítő automatát adott át egy dunántúli fakereskedésnek. A berendezést két ember kezeli, amivel napi 25-28m3 hasított tűzifát lehet előállítani. Eddig ezt a munkafolyamatot 5-6 ember tudta elvégezni.

 hakki easy dunantul

 

Hakki Pilke 37 Traktormeghajtású tűtifakészítő

Cégünk az Erdőgépker Kft 2015 októberében egy Hakki Pilke Easy 37 traktormeghajtású tűzifakészítő automatát adott át egy észak magyarországi fakitermelő és kereskedő cégnek. A gép nagy előnye a mobilitás mivel a traktor meghajtás révén a darabolt, hasított tűzifát már az erdőben előállítják, és onnan adják el, ezzel jelentős telephely üzemeltetési költséget spórolnak meg.

 

 

Budapesti Újbuda Prizma kft. Hulladék aprito gép

2015 szeptemberében a budapesti Úbuda Prizma kft.-nél helyeztünk üzembe, és adtunk át egy egytengelyes daráló gépet. A berendezéssel a kerületben keletkező utcai szeméttárolókból kiürített szemetet darálják apróbb frakcióra. Ezzel jelentős szállítási költséget spórolnak. A gép egyébként alkalmas fa, műanyag, kábel, stb darálására is.

 

 

Berendezéseink a budapesti FESZOFE Nonprofit Kft-nél

2015 nyarán több berendezést is üzembe helyeztünk a budapesti FESZOFE Nonprofit Kft-nél. Ezek a berendezések egy komposzt előállító üzem részegységei voltak. A korábban már üzembe helyezett Negri R500 típusú komposztáló gép mellet a sor tovább bővült egy rázó-válogató asztallal, egy önálló motoros komposztrostával, és a kirostált komposzt mérésére és csomagolására szánt komposztmérleggel.