SEGWAY ATV, UTV, SSV

Segway: Több, mint egy elektromos roller

A Segway nevet hallva sokaknak a kétkerekű, önegyensúlyozó elektromos roller jut eszébe. Azonban a cég ennél jóval többet kínál. A Segway komoly portfólióval, termékkínálattal rendelkezik az ATV-k, UTV-k és SSV-k terén is.

A Segway története:

A Segway-t Dean Kamen, amerikai feltaláló alapította 1999-ben. A cég célja az volt, hogy forradalmasítsa a személyi közlekedést. A Segway első terméke, a Segway HT 2001-ben debütált, és hamarosan ikonikus járművé vált.

A Segway ATV-k, UTV-k és SSV-k:

A Segway az ATV-k, UTV-k és SSV-k piacán is egyre jelentősebb szereplővé válik. Ezek a járművek tökéletesek a szabadtéri kalandokhoz, a munkához és a játékhoz. Minhárom termékcsaládban gyártanak hibrid meghajtású járműveket is.

A Segway ATV-k:

A Segway ATV-k strapabíróak és megbízhatóak, bármilyen terepen megállják a helyüket. Különböző modellek állnak rendelkezésre, az egyéni igényeknek megfelelően.

A Segway UTV-k:

A Segway UTV-k tágasak és kényelmesek, ideálisak a családi kirándulásokhoz és a munkához. Több üléssel és raktérrel rendelkeznek, így mindent magunkkal vihetünk, amire szükségünk van.

A Segway SSV-k:

A Segway SSV-k a legsportosabb típusú járművek a Segway kínálatában. Erősek, gyorsak és agilisak, tökéletesek a terepen való száguldáshoz.

A Segway jövője:

A Segway elkötelezett az elektromos/hibrid járművek fejlesztése iránt. A cég folyamatosan innovál, és új termékeket dob piacra. A Segway célja, hogy a jövőben a személyi közlekedés vezető szereplőjévé váljon.

.

Tovább a márka oldalára!

ATV-k