TGB: Tajvani minőség, terepre tervezve

A TGB (Taiwan Golden Bee) egy tajvani székhelyű vállalat, amely 1965 óta gyárt motorokat és robogókat. A cég 1990-ben lépett be az ATV-piacra, és azóta is a terepjáró négykerekűek egyik vezető gyártójává vált.

A TGB ATV-k főbb jellemzői:

  • Megbízhatóság: A TGB ATV-k kiváló minőségű anyagokból készülnek, és szigorú teszteknek vetik alá őket, hogy a legkeményebb terepen is megállják a helyüket.
  • Erőteljes motorok: A TGB ATV-k széles választékát kínálja, az 50 cm3-es modellektől az 1000 cm3-es erőgépekig. (Az Erdőgépker kínálatában 600-1000 cm3-es motorral szerelt típusok szerepelnek.) Minden motor nagy teljesítményű és nyomatékos, hogy könnyedén megbirkózzon a terepviszonyokkal.
  • Kényelmes vezetés: A TGB ATV-k ergonomikus kialakításúak, kényelmes ülésekkel és kormánnyal, hogy a vezetés még hosszabb távokon is élvezetes legyen.
  • Sokoldalúság: A TGB ATV-k nem csak a szórakozásról szólnak. Számos modell rendelkezik vonóhoroggal, így akár utánfutót is vontathatunk velük. A TGB ATV-k kiválóan alkalmasak munkavégzésre is, mezőgazdasági, erdészeti és építőipari területen is.

Néhány népszerű TGB ATV modell:

  • TGB Blade 1000i LTX EPS: Erőteljes 1000 cm3-es motorral, elektromos szervókormánnyal és hosszú rugóúttal ez a modell tökéletes a legkeményebb terepekhez is.
  • TGB Target 600i IRS 4x4: Kényelmes és sokoldalú ATV, 600 cm3-es motorral, független hátsó felfüggesztéssel és vonóhoroggal.
  • TGB Taos 1000i: Kompakt méretű, de erős ATV, 1000 cm3-es motorral, ideális tereplovaglásra és munkavégzésre is.

A TGB ATV-k kiváló választást jelentenek mindazoknak, akik egy megbízható, strapabíró és sokoldalú terepjáró négykerekűt keresnek.

TGB BLADE 1000i LTX EPS quad 02

TGB quadok