Scandic erdészeti kiközelítő kocsik, és daruk

Cégünk az Észt gyártmányú Scandic kiközelítő kocsik és daruk magyarországi kereskedelmével, szervízelésével illetve alkatrészellátásával foglalkozik.
A gyártó cég több mint 10 éves fémmegmunkálói tapasztalattal a háta mögött 2015-ben elkezdte gyártani és forgalmazni Scandic márkanév alatt az erdészeti kiközelítő kocsikat és darukat. Termékeiket hosszú távra, akár több évtizedre készítik. Minden Scandic kocsi a hatékony munkavégzés, a használhatóság, illetve a biztonságos munkavégzés jegyében készül. A Scandic az egyike azon gyártóknak a világon, aki a szerkezetek összehegesztésére plazmahegesztőt használ. Ez teszi a Scandic erdészeti trélereket és darukat rendkívül megbízhatóvá és tartóssá.

A Scandic pótkocsik célja, hogy ellenálljon a szélsőséges használatnak, ezért szigorú minőségi és biztonsági vizsgálatokat végeznek. A nagy típus kínálat és az opcionális kiegészítők széles választéka lehetővé teszi az egyedi igények kielégítésére szolgáló, személyre szabott megoldásokat. Hatalmas energiát fektetnek a pótalkatrészek és karbantartási szolgáltatások folyamatos fejlesztésére.