cast loaders CAST LOADERS A REFERENCIA PONT

ÁRLISTA!

A Cast csoportot az olasz Bugin család alapította, akik úgy döntöttek, hogy ötleteket és projekteket dolgoznak ki olyan technikusokkal, akik közel két évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a csuklós miniloaderek gyártásában és forgalmazásában. A Velence tartományban, Mirano területén található Cast Group motivált munkaerővel és megfelelő termelési egységgel rendelkezik, amely felkészült a növekvő piaci igények kiszolgálásához.


A  4WD-os vontatás minden modellnél biztosítja a stabilitást és a nagy teljesítményt egyenetlen terepen és a legújabb generáció nagy teljesítményű motorjai képesek maximális teljesítményt biztosítani a legigényesebb munkákhoz is.

 

MORÁLIS ÉS SZAKMAI ETIKA
Termékeink rendkívül megbízhatóak és a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelően készülnek. A gépek gyártásánál használt összes alkatrész kiváló minőségű. Az általunk gyártott gépeket gondosan teszteltük, hogy garantáljuk a kiváló teljesítményt és semmit sem bízunk a véletlenre. Az értékesítés utáni szolgáltatás mindig kifogástalan és pontos, hogy megfeleljen az ügyfél igényeinek.