Hírlevél feliratkozás

Bemutató gépek raktárról.

Negri Bio R240 faaprító gép. Alig használt pár üzemórás bemutató darab. Működtetése egy min. 15Le traktorról lehetséges. Max 9-10 cm ágak aprítására alkalmas. Hidraulikus behúzó hengerrel rendelkezik.

Negri Bio R240 faaprító gépNegri Bio R240 faaprító gép

Listaára: 5.750€ + Áfa
Kedvezményes ár:4.600€+Áfa
Bővebb info: itt találja>>
Te.:0620/500-98-99

 

 

 

 Magica Universal tűzifa automata. Honda motorral hajtott daraboló hasító tűzifa automata. Kiállítási bemutató darab. Max. 38 cm ágak darabolására alkalmas. Rönkasztallal kihordó szalaggal.

Magica Universal tűzifa automataMagica Universal tűzifa automata

Listaár: 9.340€ + Áfa
Kedvezményes ár: 7.450€+ Áfa
Bővebb info: 0620/500-98-99

 

 

 

Argo 8X8 700 HD EU kétéltű terepjáró bemutató darab rendszámozva.

Felszereltség:Agroutv 8x8 700 HD EU
Ütközőrács
2500 kg-os, távirányítós csörlő
Csónakmotor tartó
Fenékszivattyú

Gyártási év: 2013
Szín: Tundra, zöld
Rendszámozva: 2015.07.20.
Műszaki érvényessége: 2020.07.20.
Kilométeróra állás: 394 km
Üzemóra állás: 60 óra
Funkció: Bemutató darab
Állapot: Megkímélt, folyamatosan karbantartottArgro utv 8x8 700 HD EU

Árak
Listaár: 19735€ + Áfa
Kedvezményes ár:
Nettó: 4 700 000.- Ft
Áfa (27%): 1 269 000.- Ft
Bruttó: 5 969 000.- Ft

Egyéb kedvezményes opció:
8x8 Hernyótalp (Gumi): 700.000.- Ft + Áfa

Bővebb info: 0620/500-98-99

Hakki Pilke tűzifakészítő gépek

A fafeldolgozó gépek gyártásával több évtizede foglalkozó Maaselän Kone Oy finn cég és az Erdőgépker Kft. közötti megállapodás értelmében cégünk megkezdte a Hakki Pilke márkanéven közismert tűzifagyártó gépcsalád magyarországi forgalmazását valamint az ezen tűzifa készítő gépekhez kapcsolódó vevőszolgálati munkálatokat. A Hakki Pilke tűzifa előállító gépek között az otthoni, házi használatra alkalmas egyszerű, alacsony árfekvésű fűrészelő-daraboló berendezés ugyanúgy megtalálható, mint a nagyteljesítményű, profi célokra használatos tízmilliós értékű tűzifagyártó automata.
Kérjük, tekintse meg a Hakki Pilke tűzifagyártó berendezések teljes választékát és főbb jellemzőit itt », vagy ismerje meg a Hakki Pilke magyar nyelvű honlapján ezen innovatív termékek részletes adatait, működését: www.hakkipilke.hu

Thor rönkhasítók, tűzifakészítő gépek

Hidraulikus rönkhasító gépeink, tűzifahasító gépeink, körfűrészeink, motoros csörlőink valamint erdészeti és mezőgazdasági célokra alkalmas szállítószalagaink választéka tovább bővült az olasz THOR cég teljes profiljával! A Magyarországon elsősorban a kiváló minőségű, robosztus hasítógépeiről ismert családi tulajdonú cég már közel 40 éve gyártja professzionális rönkhasítóit, tűzifakészítő gépeit, melynek választékát folyamatosan bővíti. Tekintse meg a Thor hasító gépeinek termékpalettáját », valamint újdonságait, a Magika Universal típusú kombinált tűzifa készítő berendezést » vagy egyedülálló hordozható motoros csörlőit »

A Tisza-tónál már használják az ARGO kétéltű terepjárót

ARGO kétéltű terepjáró - Tisza-tóAz ARGO kétéltű terepjárót turisztikai célokra állították szolgálatba a Tisza-tónál. Az üzemeltető célja, hogy alacsony vízállásnál is be lehessen járni a tavat. A kanadai gyártmányú, 750 köbcentis motorral meghajtott terepjáró a vízen is tud úszni, így a jármű vízügyi feladatok ellátására éppúgy alkalmas, mint mentésre. Ingoványos talajon és meredek emelkedőn is biztosan halad, a vízbenpedig csónakként órákon át használható. ARGO kétéltű terepjáró - Tisza-tóA hatszemélyes járműhöz egy szintén hatszemélyes utánfutó csatlakoztatható.A terepjárót, Posztós Gabriella cégvezetőelmondása szerint a tározótó és környéke nehezen megközelíthető területein alkalmazzák majd, így a turisták még közelebbről csodálhatják meg a hely természeti szépségeit. Szükség esetén felajánlják majd a katasztrófavédelmi és a vízügyi veszélyhelyzetek elhárítására.

 

Mikor fizetődik ki egy tűzifa gyártó automata beszerzése?

Egy tűzifa gyártó automata a Non-Plus-Ultrá –ja a tűzifa előállításnak. A WOCHENBLATT német újság néhány rendszer összehasonlítása kapcsán megvizsgálta, hogy melyek a gazdaságos üzemeltetés feltételei, illetve mikor elegendő egy egyszerűbb berendezés is.
A fűrészelő-hasító automaták rendkívül megkönnyítik a tűzifa előállítását – ez a tény magyarázza az ilyen berendezések iránti fokozott érdeklődést. A nehéz fizikai munka ezeknél az automatáknál minimálisra csökken, az előkészítő és a befejező műveleteket is kitűnően gépesíteni lehet.

Csak nagyobb mennyiségű tűzifához

A berendezések teljesítményének teljes kihasználásához a fa minőségének, magának az automatának a kiválasztásának valamint a munkahely kialakításának teljes összhangja szükséges. Amennyiben ez nem valósul meg, a tűzifa gyártó automata nem éri el teljesítőképességét és a köbméterenkénti költség jelentősen megnő. A tűzifa gyártó gépeknek üzemgazdasági szempontból csak akkor van létjogosultságuk, ha évente több száz köbméter tűzifa kerül feldolgozásra. A cikkíró saját számításai alapján egy 15.000-€-ba kerülő gépnek legalább évi 400- 600 köbméter fát kell feldolgoznia. Gyakorlatilag így csak profi, félprofi vagy közös használatra szánt gépek esetében jöhet szóba ilyen beruházás. Különösen olyan esetekben, amikor a munkabért teljes egészében figyelembe kell venni, a tűzifa gyártó automaták teljesítménye más eljárásokkal szemben mindenképpen előnybe kerül.

Rönkhasító és billenő körfűrész saját felhasználásra

Egy függőleges rönkhasító és egy billenthető körfűrész kombinációjának beszerzési költsége viszonylag alacsony. Figyelembe veendő azonban, hogy a manuális munka részaránya ez esetben relatív magas - az előkészítő és a befejező műveleteket is beleértve. A tűzifa gyártó gépekkel szemben előny a nagyobb rugalmasság, ami a feldolgozandó faanyag méreteit illeti. Ez a kombináció saját tűzifa igény kielégítésére vagy saját faminőség feldolgozása esetén jól megfelel. Az egy munkaerőre jutó teljesítő képesség azonban legfeljebb csak mintegy fele az automatáénak. Gazdaságossági szempontból ez azt jelenti, hogy a rönkhasító/ billenthető körfűrész kombináció alkalmazása csak akkor előnyös, ha a munkaerő költsége nem játszik szerepet.

Az ERDŐGÉPKER Kft. és profiljának rövid ismertetése

Családi tulajdonú mikrovállalkozásunk, az 1991-ben alapított hódmezővásárhelyi székhelyű
ERDŐGÉPKER Vállalkozó és Kereskedő Kft. fő tevékenysége 2005 óta a különböző erdészeti és
kertészeti gépek és eszközök, faaprítók, brikettálók, kazánok nagykereskedelme – lásd www.erdogepker.hu; www.faaprito.hu; www.argoutv.hu; www.hakkipilke.hu – valamint ezen berendezések szervizének, vevőszolgálatának ellátása.
Kizárólag európai és kanadai gyártmányú, kiváló minőségű konstrukciókat forgalmazunk, melyekhez a folyamatos alkatrészellátás, műszaki/kereskedelmi háttér megnyugtatóan biztosított.
Létszám: 4 fő. Az üzembe helyezések, szerviz-munkák esetében zömében szerződött alvállalkozóinkkal dolgozunk.
Vevőkörünk elsősorban a KÖZÉP- és DÉLALFÖLD valamint a DÉL DUNÁNTÚL területén kiterjedt, de a nagyobb berendezéseket (faaprítók, brikettálók, rönkhasítók, argo kétéltű terepjárók, tüzifa készítő automaták) az ország egész területén forgalmazzuk.
A román és a szerb határ közelsége következtében értékesítünk gépeket szerb és román vevőinknek is. Ezeken a területeken most keresünk viszontforgalmazókat termékeinkhez.
Képviselt cégek: Green-Technik, Negri, Trezzi Cilindri, Thor Italy (Olaszország), Bystron (Csehország) Argo UTV( Kanada), Hakkipilke ( Finnország), IWK MB (Ausztria)
Társcégünk, a PROMINENS Kft. – amely szintén családi tulajdonunkban lévő mikrovállalkozás – egy STIHL szakkereskedést is működtet, melyben a STIHL gépeken túlmenően a kiskereskedelmi forgalomban érdeklődésre számot tartó erdészeti, kertészeti gépeket is forgalmazza, l. www.stihl-viking-honda.hu
Beszélt nyelvek: magyar, angol, német.

Néhány legfontosabb termékcsalád:

Faaprítók: a teljes választékot kínáljuk, a kisteljesítményű ágaprítóktól a félprofi/profi komposztálókon keresztül az utóaprítókig – kizárólag európai, részben magyar gyártmányú gépekből. A járatosabb típusokat raktáron tartjuk valamint az érdeklődőknek rendszeresen bemutatjuk ezek működését telephelyünkön. ( lásd www.faaprito.hu )
Apríték tüzelésű kazánok: Hőlégbefúvásos, vagy vizes rendszerű kazánok csigás adagolóval, Akár G50-es aprítékhoz is.
Brikett prések – elsősorban kisebb gazdaságok, vállalkozások, kertészetek részére.
Szalmadarálók- több változatban, úgymint zsákos ill. ciklonos kivitelben.
Utóaprítók- brikettáláshoz, faapríték további darálására, hogy az alkalmas legyen brikettáláshoz.
Rönkhasítók, rönkdarabolók, tűzifa-automaták házi használattól kezdve a komplett gyártósorig. Álló és fekvő kialakítású rönkhasítók, valamint rönkdaraboló körfűrészek tüzifa készítéshez.(lásd www.hakkipilke.hu, www.tuzifahasito.com)
Láncfűrészekre szerelhető hántolók, amelyek alkalmasak a fák kérgeinek eltávolításához
Rönkvonszolók, rönkmarók, fakitermelés gépei
Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok, védőfelszerelések.
Argo kétéltű terepjárók: Minden évszakban minden terepen 6-8 kerekű változatok. (lásd www.argoutv.hu )
Komposztálók komposztforgatók dobrosták: A komposzt készítés teljes folyamatára, az ágak kitermelésétől a komposzt csomagolásáig a teljes technológiát tudjuk szállítani.

Címünk: ERDŐGÉPKER Kft.
6800 Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András u. 49.

EU-adószám: HU-11090483
Kapcsolattartók: Beznóczky Antal ügyvezető
ifj. Beznóczky Antal ügyvezető
Tel/Fax: +36-62-533933
www.erdogepker.hu
www.faaprito.hu
Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.
Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

 

A Hakki Pilke Easy 38 és a Hakkilift 371 jelentős megtakarítást jelent a telephelynek!

Az Edőgépker Kft. 2015 decemberében üzembe helyezett egy Hakki Pilke Easy 38 tűzifa automatát és egy Hakkilift 371 rönkasztalt Csongrád megyében. A gép egy olyan telephelyen fog üzemelni, ahol a jól átgondolt tervezés, gépesítés eredményeként egy fő fogja tudni ellátni az összes feladatot. Ezzel jelenős bérköltséget spórol meg az üzemeltető cég.

 

Agro terepjárók az Eon Magyarországnál.

Az Erdőgépker Kft. három darab új Argo 8x8 750HDi kétéltű terepjárót vízen is lebegő utánfutóval adott át az EON Hungária Zrt régiós telephelyinek. A terepjárók speciális felszerelést kaptak, kimondottan a vevő igényeihez igazítva. Reményeink szerint nagy segítséget nyújtanak majd a nehéz terepen való munkában. Az első bevetésről és az átadásról készült képeket, videókat lejjebb tekinthetik meg.

http://www.kanizsatv.hu/hirek/15475/felkeszulten-a-telre/
http://zaol.hu/hirek/keteltu-a-mocsarban-a-szolgaltato-a-szelsoseges-idojarasra-keszult-fel-1734327

 

Hakki Pilke Easy 37 Dunántúlon.

Az Erdőgépker Kft 2015 októberében egy Hakki pilke Easy 37 típusú, elektromos meghajtású tűzifakészítő automatát adott át egy dunántúli fakereskedésnek. A berendezést két ember kezeli, amivel napi 25-28m3 hasított tűzifát lehet előállítani. Eddig ezt a munkafolyamatot 5-6 ember tudta elvégezni.

 hakki easy dunantul

 

Hakki Pilke 37 Traktormeghajtású tűtifakészítő

Cégünk az Erdőgépker Kft 2015 októberében egy Hakki Pilke Easy 37 traktormeghajtású tűzifakészítő automatát adott át egy észak magyarországi fakitermelő és kereskedő cégnek. A gép nagy előnye a mobilitás mivel a traktor meghajtás révén a darabolt, hasított tűzifát már az erdőben előállítják, és onnan adják el, ezzel jelentős telephely üzemeltetési költséget spórolnak meg.

 

 

Budapesti Újbuda Prizma kft. Hulladék aprito gép

2015 szeptemberében a budapesti Úbuda Prizma kft.-nél helyeztünk üzembe, és adtunk át egy egytengelyes daráló gépet. A berendezéssel a kerületben keletkező utcai szeméttárolókból kiürített szemetet darálják apróbb frakcióra. Ezzel jelentős szállítási költséget spórolnak. A gép egyébként alkalmas fa, műanyag, kábel, stb darálására is.

 

 

Berendezéseink a budapesti FESZOFE Nonprofit Kft-nél

2015 nyarán több berendezést is üzembe helyeztünk a budapesti FESZOFE Nonprofit Kft-nél. Ezek a berendezések egy komposzt előállító üzem részegységei voltak. A korábban már üzembe helyezett Negri R500 típusú komposztáló gép mellet a sor tovább bővült egy rázó-válogató asztallal, egy önálló motoros komposztrostával, és a kirostált komposzt mérésére és csomagolására szánt komposztmérleggel.

 

Keresés

GTranslate

English Croatian Czech Estonian French German Hungarian Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

Névjegykártya (vCard)

info box

Új Magyarország

Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága

UMFT-Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet - ESZA Kht.

Mérlegcellák kedvező áron!

Mérlegcellák a legkedvezőbb árakon 2 éves garanciával! Hasonlítsa össze az Ön által alkalmazott mérlegcella árát az általunk javasolt ZEMIC mérlegcella árával!
Nagyobb darabszám rendelése esetén egyedi árak minden típusra- kérjen ajánlatot. További részletekért kattintson ide! >>>>

Szendvicspanel >>>,
trapézlemez
>>>,
cserepeslemez
>>>
többféle méretben, közvetlenül a gyártótól az ország egész területére a Metalocun Kft.-től!

E-liquid, nikotinos eliquid, Extrem Eliquid
Eliquid Akció, Nikotinos e-liquid
E-cigi, Ecigi
E-cigi, ecigi akció