Scandic erdészeti kiközelítő kocsik, és daruk

Cégünk az Észt gyártmányú Scandic kiközelítő kocsik és daruk magyarországi kereskedelmével, szervízelésével illetve alkatrészellátásával foglalkozik.
A gyártó cég több mint 10 éves fémmegmunkálói tapasztalattal a háta mögött 2015-ben elkezdte gyártani és forgalmazni Scandic márkanév alatt az erdészeti kiközelítő kocsikat és darukat. Termékeiket hosszú távra, akár több évtizedre készítik. Minden Scandic kocsi a hatékony munkavégzés, a használhatóság, illetve a biztonságos munkavégzés jegyében készül. A Scandic az egyike azon gyártóknak a világon, aki a szerkezetek összehegesztésére plazmahegesztőt használ. Ez teszi a Scandic erdészeti trélereket és darukat rendkívül megbízhatóvá és tartóssá.

A Scandic pótkocsik célja, hogy ellenálljon a szélsőséges használatnak, ezért szigorú minőségi és biztonsági vizsgálatokat végeznek. A nagy típus kínálat és az opcionális kiegészítők széles választéka lehetővé teszi az egyedi igények kielégítésére szolgáló, személyre szabott megoldásokat. Hatalmas energiát fektetnek a pótalkatrészek és karbantartási szolgáltatások folyamatos fejlesztésére.

Keresés

GTranslate

English Croatian Czech Estonian French German Hungarian Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

Névjegykártya (vCard)

info box

Új Magyarország

Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága

UMFT-Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő szervezet - ESZA Kht.

Mérlegcellák kedvező áron!

Mérlegcellák a legkedvezőbb árakon 2 éves garanciával! Hasonlítsa össze az Ön által alkalmazott mérlegcella árát az általunk javasolt ZEMIC mérlegcella árával!
Nagyobb darabszám rendelése esetén egyedi árak minden típusra- kérjen ajánlatot. További részletekért kattintson ide! >>>>

Szendvicspanel >>>,
trapézlemez
>>>,
cserepeslemez
>>>
többféle méretben, közvetlenül a gyártótól az ország egész területére a Metalocun Kft.-től!

E-liquid, nikotinos eliquid, Extrem Eliquid
Eliquid Akció, Nikotinos e-liquid
E-cigi, Ecigi
E-cigi, ecigi akció
E-liquid, Hangsen
Kamagra, Kamagra Gold

×

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés